Waarom de Lanterfant?

Een lanterfant; dat zou ik zo graag willen zijn. Ik hou van lanterfanten en het is goed voor je. Ik ben van mening dat lanterfanten van cruciaal belang is voor ons creatieve wezens. Wanneer je even niets doet, uit het raam staart of zomaar wat ronddwaalt, juist dan komen ideeën aangewaaid; alsof ze er altijd al waren. Op die manier ontstaat veel van mijn eigen werk. Collages, tekeningen, gedichten, ze beginnen allemaal met een paar lijnen, wat intuïtief gescheurde plaatjes of rond dwarrelende woorden. Zonder de druk van dat het iets moet worden, ontstaan de mooiste dingen en dat deel ik graag met jou.

 

“Iedereen een kunstenaar”

Picasso zei; “ieder kind is een kunstenaar, het is de kunst er één te blijven als je groot wordt”.

Ik zeg: “Iedereen is een kunstenaar!” Met de onbevangenheid van een kind mooie dingen maken. Dat gun ik jou ook. Dus wie weet ontmoeten we elkaar tijdens één van de workshops en leer ik het je!